Sudėtis:
Tešlai:
160 g miltų
100 g margarino
100 g cukraus
5 g kepimo miltelių
6 g kakavos
Varškės masei:
460 g 9% riebumo varškės
100 g margarino
3 kiaušiniai
100 g cukraus
13 g krakmolo
Paruošimas:
Sumaišyti miltus, margariną, cukrų, kepimo miltelius. Tešlą padalinti į dvi dalis. Į vieną tešlos dalį įdėti kakavos ir gerai išminkyti. Tešlą apie valandą palaikyti šaldytuve. Į kepimo formą išteptą riebalais sutarkuoti tešlą su kakava.
Varškę sumaišyti su margarinu, įmušti kiaušinius, įberti cukrų ir krakmolą. Viską gerai išmaišyti. Varškės masę supilti ant kakavinės tešlos. Ant viršaus užtarkuoti likusią tešlą ir kepti 180C orkaitėje 45-60 min.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą