Sudėtis:
Pievagrybiai
Morka
Svogūnas
Pusė paprikos
Sūris „Feta“
Fermentinis sūris
Druska, pipirai, džiovintos petražolės, bazilikai
Skiltelė česnako
Paruošimas:
Pievagrybių kotelius išsukti iš viršūnėlių. Kotelių mums nereikės - juos galite panaudoti kitiems patiekalams.
Įdarui svogūną, morką ir papriką supjaustyti labai mažais kubeliais. Visas daržoves pabarstyti druska, pipirais ir šiek tiek apkepinti keptuvėje. Tačiau neperkepinkite, nes daržovės turi likti šiek tiek kietokos. Kai daržovės šiek tiek apkepa, nuimti keptuvę nuo ugnies, sudėti smulkiai supjaustytą sūrį „Feta“, pabarstyti džiovintomis petražolėmis ir bazilikais, įspausti česnako skiltelę. Viską gerai išmaišyti ir paruoštą įdarą dėti į pievagrybių kepurėles. Jas sudėti į kepimo indą, pabarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu ir kišti į įkaitintą orkaitę. Kepti apie 15 minučių, kol sūris gražiai apskrus. Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą