Pagaliau prasidėjo uogų ir visokių kitokių gėrybių sezonas. Tiesa, dar ne tas tikrasis, kai braškes galima skinti iš lysvės, bet jau turgus pilnėja ir kasdien atsiranda vis kitokių skonių bei kvapų.
Pastaruoju metu vaisiai ir uogos yra daugiausia naudojami žaliems kokteiliams - turbūt artimiausiu metu ir apie juos parašysiu, nes čia variacijų gali būti devynios galybės. O šiandien noriu pasidžiaugti savo vakar dienos darbu - valgoma puokšte.
Apie valgomas puokštes jau buvau rašiusi čia, kai sveikinom mamas jų šventės proga. Šį kartą puokštė buvo skirta draugei gimtadienio proga.
Kaip matote, puokštei naudojau braškes, vynuoges, šilauoges, daigintus kviečius, petražoles. Pridėjau mažų vėliavėlių ir viską apsukau celofanu bei surišau kaspinu.
Štai tokia dovana! Graži, kvepianti, šviežia ir skani - pasigroži ir suvalgai. :)
Ne tik, kad graži puokštė, bet dar ir valgoma. Kaip ir rašoma ir pasigrožėt ir pavalgyt gali. :)
AtsakytiPanaikinti