2014 m. gruodžio 20 d., šeštadienis

Aštrus padažas "Antigripinas"

Kadangi jau dvi savaites bandau išsikapstyti iš kažkokio peršalimo, tai išbandau visokias priemones ligai įveikti. Šį kartą pasitelkiau į pagalbą maistą ir greituoju būdu pasigaminau aštraus padažo, kurį pavadinau "Antigripinu".

Šalia išsikepiau varškės sūrio ir sočiai pavalgiau. Net visas vidus užkaito nuo aštrumo, bet - sutapimas tai ar ne - nosis bėga mažiau.


Sudėtis:
Maža skardinė konservuotų pomidorų savo sultyse [žinoma, vasaros sezonu būtų geriau naudoti šviežius, gerai prinokusius pomidorus]
Pusė paprikos
2 skiltelės česnako
Pusė svogūno
Druska, pipirai, aštrūs čili pipirai
Truputis krapų

Paruošimas:
Visus produktus sumetame į virtuvinį trintuvą / kombainą / galingą kokteilinę ir triname. Kadangi nenorėjau visiškai lygios konsistencijos, tai tryniau tik tol, kol liko dar nedideli daržovių gabalėliai. Pagardiname viską druska, pipirais ir aštriais pipirais. Skanaujame!
Kaip minėjau, aš valgiau padažą su keptu orkaitėje varškės sūriu, bet galima valgyti ir su bulvėmis, ir su žuvimi, ir su mėsa, ir su salotomis ar troškintomis garuose daržovėmis.
Skanaus! Būkite sveiki!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą