2012 m. lapkričio 25 d., sekmadienis

Šventės ant nosies: Kalėdų senelis vėl bus slapukas ir idėja: eglutės žaisliukai iš makaronų

Praėjusiais metais kartu su kitais maisto blogeriais dalyvavau akcijoje "Kalėdų senelis slapukas". Labai džiugu buvo gauti pačiai dovanėlę (apie ją rašiau čia) ir, žinoma, siųsti dovaną kitam maisto blogą rašančiam žmogui (apie tai čia). Gaila, kad man praėjusiais metais tekęs blogeris buvo ne iš Lietuvos, tad negalėjau įdėti į siuntinį nieko valgomo. Bet vis tiek dovanoti yra smagu. :)

Šiemet Viktorija iš Receptumedis.lt tęsia tradiciją ir kviečia prisijungti prie antrosios slaptų dovanėlių nešiotojų akcijos. Aš jungiuosi! Laukiu laiško su nurodymu, kam reikės siųsti dovaną, ir jau suku galvą, ką reikės padovanoti.

O kad nuotaika tikrai būtų šventinė, dalinuosi keliomis idėjomis, kokius eglutės žaisliukus galima pasigaminti iš... makaronų. Tereikia makaronų (nevirtų, žinoma) ir karštų klijų. Visi kiti priedai priklauso nuo jūsų fantazijos: purškiamieji aukso ar sidabro spalvos dažai, paprasti akriliniai ar panašūs dažai, blizgučiai ir t.t.

Nuotrauka iš čia: Abstract.desktopnexus.com

Nuotrauka iš čia: Craftily-ever-after.blogspot.com

Nuotrauka iš čia: Living.weelife.com

Nuotrauka iš čia: Twocitiestwogirls.blogspot.com

Nuotrauka iš čia: Dirbinys.lt


Nuotrauka iš čia: Housebeautiful.com



2 komentarai:

  1. Kokie nuostabūs žaisliukai iš makaronų!:)Būtinai pabandysime ir mes pasigaminti tokius. Tai būtų ir puiki dovana.:) O kodėl negalėjai išsiųsti siuntos su maistu ne Lietuvoje? Aš dažnai siunčiu lauktuvių ar dovanų lietuviškų skanėstų užsienį gyvenantiems giminaičiams...

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kokie nuostabūs žaisliukai iš makaronų!:)Būtinai pabandysime ir mes pasigaminti tokius. Tai būtų ir puiki dovana.:) O kodėl negalėjai išsiųsti siuntos su maistu ne Lietuvoje? Aš dažnai siunčiu lauktuvių ar dovanų lietuviškų skanėstų užsienį gyvenantiems giminaičiams...

    AtsakytiPanaikinti