2012 m. gruodžio 10 d., pirmadienis

Rankdarbių idėjos: Kalėdiniai atvirukai

Kaip pastebiu, pirmoji kiekvieno mėnesio dekada man visada būna tokia įtempta, kad net nėra kada sukurpti kokio įrašo į blogą. Atrodo, ir naujų receptų turiu, ir nuotraukos beveik visos sudėtos, bet va prisėsti viską sudėlioti į vietas ir nėra kada. Šis mėnuo ne išimtis - krūva darbų ir jau prasidėjęs išankstinis Kalėdų šventimas su visokiais partneriais ir kolegomis. Galiu sakyti, kad jau Kalėdas atšvenčiau 3 kartus ir prieš akis dar bent 3 šventės.

Na, o šiandien nesidalinsiu jokiu receptu, o papildysiu idėjų kraitelę - kokius rankų darbo atvirukus pagaminti Kalėdų proga. Kaip matau, praėjusių metų pranešimai apie Kalėdinius atvirukus, saldumynus ir kitas šventines gėrybes jau labai gausiai skaitomi ir išstūmė visus kitus pranešimus iš populiariausiųjų penketuko. Tad - idėjų niekada nebus per daug. Ir kaip ir visada, idėjos skirtos tiems, kam piešimas nėra stipriausias talentas. Net ir nemokėdami piešti, galite sukurti gražiausias atvirutes - daug gražesnės nei tos, kurios guli parduotuvių lentynose.

Taigi jei jūsų stalčiuose mėtosi daug sagų, pagaminkite kompoziciją iš jų. Tai gali būti šventinis medelis, o gal iš baltų sagų pagamintas sniego senis.

Foto iš čia:

Jei namuose bėgioja mažas pyplys, galite jį pasitelkti į pagalbą gaminant šventinius atvirukus. 

Foto iš čia: Mbahmu.com

 Visada įdomios ir dėmesį traukiančios vadinamosios pop-up atvirutės.

Foto iš čia: Indulgy.com

Kruopštumo reikalaujantis darbas - karoliukų klijavimas. Bet atrodo subtiliai ir prabangiai.


Įspūdingą atvirutę galima pagaminti ir visai paprastai. Paspauskite nuorodą po nuotrauką ir pamatysite, kas tai per atvirukas ir kaip jį padaryti.

Foto iš čia: Ashbeedesign.com

Dar viena idėja tiems, kas turi daug sąvaržėlių.

Foto iš čia: Paperplateandplane.wordpress.com

Ir galiausiai idėja atvirukams su palankstymais.

Foto iš čia: Designbolts.com

Tai tik kelios idėjos, kurios tikrai užves jus ant teisingo kelio. Įjunkite savo fantaziją ir pirmyn!
Gero, prasmingo irkūrybingo švenčių laukimo!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą