2012 m. gruodžio 31 d., pirmadienis

Laimingų Naujųjų Metų!

Metai ateina ir praeina. Šiandien stovime ant dar vienų metų slenksčio ir prisimename (visi pagal savo būdą) gerus ar blogus tų praėjusių 366 dienų įvykius. Kiekvieni metai atneša naujus iššūkius, suteikia džiaugsmo ar priverčia susimąstyti. Įtempto darbo valandas keičia poilsis, nuovargį nugali užplūstanti nauja energija, pasiektus metų tikslus keičia nauji uždaviniai. Sunkiomis akimirkomis galvojame, kad greičiau tie metai prabėgtų, o smagias akimirkas norime pratęsti ar net sustabdyti. Bet žinot, kas išties yra svarbu: svarbiausia, savo viduje jaustis ramiai ir užtikrintai. Vidinė ramybė yra tai, kas stumia mus pirmyn ir leidžia neabejoti savo jėgomis siekiant ambicingiausių tikslų. Vidinė ramybė leidžia branginti akimirkas, praleistas su artimiausiais žmonėmis. Vidinė ramybė įkvepia. Todėl šiandien linkiu visiems pajusti tą nepakartojamą jausmą, kai esi ramus dėl visko, nes giliai viduje žinai, kad viskas susiklostys būtent taip, kaip ir turi susiklostyti.

Vienas mėgstamiausių mano posakių yra "Viskas, kas vyksta, tik į gera". Jei šiais metais kažkas nepavyko, tai reiškia, kad ir neturėjo pavykti ir taip yra geriau. Jei įvykiai būtų susiklostę kitaip, juk nebūtume čia ir dabar. Todėl nieko nesigailėkime, o pažvelkime į visus metų įvykius vertindami juos kaip geriausia iš geriausių.


Gražių Jums metų! Jaukumo namuose ir širdyse! Tegul kiekviena naujų metų diena būna lyg šventė, kai džiaugiatės maloniomis smulkmenomis ir daug šypsotės!

Sveikinu ir siunčiu visiems po virtualaus griliažo gabalėlį!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą