2012 m. balandžio 26 d., ketvirtadienis

Idėja: kava ne tik kvapniam gėrimui

Daugelis žmonių mėgsta kavą. Šiuo gėrimu mėgaujamės turbūt kasdien, bet retai susimąstome, kad iš tų pačių pupelių, iš kurių gaminama kava, galima sukurti ir kažką gražaus, nepaprasto, puošiančio namus ir mus pačius.

Šiandien siūlau kelias idėjas, kaip panaudoti kavos pupeles.

Pirmiausia, į galvą šauna mintis apie papuošalus iš kavos pupelių. Suverkite jas į karolius, pagaminkite auskarus ar apyrankes. Galima pupeles derinti ir su karoliukais ar grandinėlėmis.

Foto iš čia: Baskets-n-bags.org

Jei turite staliuką, kurio viršus stiklinis, pripilkite po juo kavos pupelių. Tokias kompozicijas po stiklu (bent jau anksčiau) esu mačiusi viename kavinių tinkle. Man atrodo, to tinklo Lietuvoje nebėra, bet mintis iš tiesų gera. [Čia nuotrauka ne iš mano minimos kavinės]

Foto iš čia: Yelp.com

Namie turbūt daugelis iš mūsų turime stiklinių vazų ar žvakidžių. Užpildykite jas kavos pupelėmis ir jos žiūrėsis visai kitaip.

Foto iš čia: Weddingbee.com

Beje, tokį dekoravimo būdą siūloma rinktis ir šventinio stalo dekoravimui.

Bet kokios formos daiktas gali būti apklijuotas kavos pupelėmis.

Foto iš čia: Etsy.com

Kavos pupelėmis apklijuotas kūgis tiks ir kaip Kalėdinė dekoracija.

Foto iš čia: Webecoist.momtastic.com

O jei aplipdysite muilą (aišku, geriausia savo pačių gamintą) kavos pupelėmis, tai ne tik suteiks muilui kavos aromato, bet ir taps puikiu masažuokliu. Tiesiog besimaudydami įtrinkite kūną ta muilo puse su kavos pupelėmis ir pajusite tikrą palaimą.
Foto iš čia: Etsy.com

Kavos pupelės gali būti panaudojamos ir artimesniems kavos gėrimui tikslams. Iš kavos pupelių galima pagaminti ir stilingus padėkliukus puodeliams.

Foto iš čia: Etsy.com

O jei mėgstate įvairius medelius ar norite auginti bonsą, bet neturite tam kantrybės, pasigaminkite nedidelį kavos medelį.

Foto ir gamybos aprašymas čia: Handmadefree.com

Ir galiausiai, idėja tiems, kas mėgsta kurti paveikslus. Sudėliokite iš kavos pupelių pasaulio žemėlapį.

Foto ir daugiau kavos meno pavyzdžių čia: Webchiem.com

Taigi, jei turite kur nors lentynoje užsilikusių kavos pupelių, traukite jas į dienos šviesą ir improvizuokite. Kūrybinės sėkmės!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą