2014 m. rugpjūčio 26 d., antradienis

Meduolių tortas

Kartais labai norisi ko nors saldaus, tačiau nėra laiko kepti pyragus. Šiandien pasidalinsiu gerai žinomu receptu, kuris keliauja iš lūpų į lūpas, bet kuris vis dar kai kuriuos nustebina. Tai - per 5 minutes pagaminamas tortas iš vos kelių ingredientų. Be to, šis saldėsis - puiki alternatyva daug laiko ir pastangų reikalaujančiam medaus tortui.


Sudėtis:
Pakelis meduolių
0,5 l riebios grietinės
Pusė stiklinės cukraus
Vanilinis cukrus
Nutarkuotos citrinos žievelės pagal skonį

Paruošimas:
Grietinę išsukti su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir šiek tiek citrinos žievelės. Meduolius supjaustyti griežinėliais. Giliame inde sumaišyti meduolius ir išsuktą grietinę taip, kad visi meduolių gabalėliais pasidengtų grietine. Meduolius suversti į kepimo formą ar kokį kitą indą ir dėti nakčiai į šaldytuvą. Ryte jau galite mėgautis puikiu meduolių tortu.
Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą