2012 m. vasario 11 d., šeštadienis

Idėja: Švęskime Vasario 16-ąją!

Pagal blog'o lankomumo statistiką suprantu, kad Valentino diena savo svarba galėtų konkuruoti netgi su Kalėdomis. Žinoma, pasakyti "myliu", dovanoti savo rankomis pagamintus atvirukus ir saldumynus yra labai gražu ir miela. Tačiau yra žmonių, kuriems kiekviena diena yra kaip Valentino diena, nes sakyti meilės žodžius nereikia progos, o pagaminti savo mylimam žmogui kokį skanėstą galima bet kada ištaikius laiko daugiau pasisukioti virtuvėje. Galiausiai, prisiminkime, kad kalendoriuje visai šalia Valentino dienos yra kita svarbi diena - tai Lietuvos nepriklausomybės akto paskelbimo diena, Vasario 16 d.

Dažnai girdime, kad nemokame švęsti valstybinių švenčių, kad neįvertiname šios datos svarbos, kad lietuviams ši šventė - tai dar viena nedarbo diena, kurią galima praleisti namie. Žinoma, gal daliai žmonių ir kyla abejonių, kuri diena yra svarbesnė - Vasario 16 d. ar Kovo 11 d. Turbūt kiekvienas sau turėtume tai įvertinti, tačiau bet kuriuo atveju išmokime šias šventes švęsti, o ne tik vėliavas kelti svarbių krepšinio rungtynių metu.

Foto (kaip bebūtų keista) radau čia: Washingtontimes.com
Jei Vasario 16 dieną praleisite namuose, sukurkite juose šventinę nuotaiką. Siūlau kelias idėjas namų papuošimams ir detalėms.

Namuose visada jaukiau, kai juos puošia bent nedidelė gėlių puokštė. O kodėl puokštės nepasigaminus iš geltonų, žalių ir raudonų gėlių?

Foto iš čia: Weddingwire.com
Jums patinka gausybė gėlių? Pasidarykite kelias puokštes. :)

Foto iš čia: Cincinnatiweddingmagazine.com
O gal mėgstate gaminti girliandas ir jomis puošti namus? Štai jums trispalvės girliandos idėja.

Foto iš čia: Eventprophire.com
Ant sofos mėtosi jau seniai rūbą keitusi pagalvėlė? Pakeiskite ją ir aprenkite vėliavos spalvomis.

Foto iš čia: Etsy.com
Moterims (o gal ne tik joms), mėgstančioms sages, turėtų patikti tokia idėja. Be to, ji suderinta ir su Valentino diena - čia tiems, kas nori nušauti du zuikius vienu metu.

Foto iš čia: Cosysewings.wordpress.com
Net jei nemokate tapyti, nupieškite trispalvį piešinį. Arba su vaikais išmarginkite ne vieną popieriaus lapą vėliavos spalvomis.

Foto iš čia: Aukuras.eu
Karoliukų mėgėjai gali sukurti ir trispalvį medelį. Pažiūrėkite, kokį medį sukūrė vaikai. Ar jūs taip galit?

Foto iš čia: Austejosblogas.lt
Visai pabaigai noriu paklausti, ar matėt tokią Louis Vuitton rankinę? :)

Foto iš čia: Connect.in.com
Ir galiausiai, nepamirškit iškelti vėliavos!

Foto iš Balsas.lt

2 komentarai:

  1. Įdomus ir aktualus straipsnis! Išties nemažai trispalvių rankdarbių buvo pasirodę, vykstant krepšinio čempionatui. Būtų smagu, jei ši idėja būtų įgyvendinama ir švenčiant valstybines šventes :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Pirmiausia, svarbu, kad patys žmonės norėtų tokias valstybines šventes švęsti. Nes tik tada atsiras tikra paklausa tokiems trispalviams rankdarbiams. O jei bus paklausa, pasiūla netruks atsirasti. Aš visada už tautiškumo skatinimą rankdarbiais. :)

    AtsakytiPanaikinti