Artėjant savaitgaliui siūlau vieno labai lengvo užkandžio, ypač tinkančio prie alaus, receptą. Juk kartais būna, kad svečiai pasibeldžia į duris netikėtai, o gal ir patiems leidžiant vakarus namie užsinori kažko lengvo, skanaus ir nesaldaus.
Sudėtis:
Sluoksniuota mielinė tešla
Kmynai
Fermentinis sūris
Paruošimas:
Sluoksniuotos tešlos lakštus supjaustyti norimo pločio juostelėmis ir sudėti į kepimo skardą ant kepimo popieriaus. Ant tešlos pabarstyti kmynų ir užberti smulkiai tarkuoto fermentinio sūrio. Kišti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepti apie 15-20 minučių, kol tešla pakils ir pagels.
Skanaus! Galima valgyti tiek šiltus, tiek šaltus.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą