2012 m. gegužės 29 d., antradienis

Dovanų idėjos Tėvo dienai

Na ką, Eurovizija baigėsi. Kaip ir tikėjausi, nugalėjo švedė. Man jos daina patiko. Tik pagalvojau, jei kokia nors tokia pat atlikėja (basa, palaidais plaukais, apsirengusi beveik pižama ir šokanti lyg užsiiminėtų Tai či mankšta) būtų atėjusi į lietuvišką LTV organizuojamą atranką, kažin ar ta komisija su "Ąžuoliuko" choro vadovu ir mano "mėgstama" atlikėja Čivilyte būtų skyrę daug balų. Turbūt būtų sakę: "Na, vokalas gal ir nieko, bet jau sceninis įvaizdis tai nekoks. Jums, mergaite, reikėtų pagalvoti, kaip atrodote. O ir šokis galėtų būti gražesnis". :)) Manau, su mūsų komisija mes niekada į šį konkursą neišsiųsim tikrai vertų laimėjimo dainų. O gal mes ir nelabai sugebam tokių nei sukurti, nei sudainuoti. Tiesa, kažkada išgirdusi dainą "Raudoni vakarai" pagalvojau, kad va tokias dainas mums į Euroviziją siųsti reikėtų. Ten tikrai kažkas užkabina. Tik gaila, kad ta daina jau buvo panaudota filme ir jos nebegalim panaudoti konkursui.


Bet kiek galima apie Euroviziją kalbėti? Geriau pakalbėkim apie kitą jau labai greitai ateisiančią šventę - Tėvo dieną. Žinau, kad truputį jau vėlinuosi su šiuo įrašu, bet geriau jau jums pasiūlyti paskutinės minutės dovanų idėjų nei jų nepasiūlyti visai. :) O juk turbūt daugelis iš mūsų suka galvas prieš šventes - ką padovanoti. Bent jau man mamai išrinkti dovaną daug lengviau nei tėčiui. Aišku, galite pasirinkti tradicines dovanas - knygas, skutimosi priemones, kvepalus, kokius nors rakandus vyno ragavimui. O štai siūlau kelias idėjas, ką dar įdomesnio galite padovanoti tėčiui. Ir tai nebūtinai labai ištuštins jūsų kišenę.

Valgomos dovanos

Daug vyrų mėgsta aštrius padažus ar yra kepsnių mėgėjai, todėl jiems galite padovanoti stiklainį kepsnių padažo. Žinoma, geriausia, jei jis pagamintas namie su meile.

Nuotrauka iš čia: Giverslog.com

Tėčiui saldumynų mėgėjui galite parašyti laišką, papildytą šokoladais. Tiesa, nelabai įsivaizduoju, ar taip galima padaryti su lietuviškų pavadinimų šokoladukais, bet pabandykite apsidairyti saldumynų parduotuvėse. O jei nerastumėte reikiamų pavadinimų saldumynų, manau, tai irgi ne bėda - pagaminkite šokoladukui savą popierėlį su reikiamu pavadinimu.

Idėja iš čia: Blog.bitsofeverything.com

Galiausiai, jūs galite net keletą mėgstamiausių tėčio užkandžių ir gėrimų sudėti į gėrybių krepšelį, atspausdinti specialias etiketes ir turėsite Super herojaus maisto rinkinį. :)

Nuotrauka iš čia: Go.tipjunkie.com

Foto dovanos

Galbūt tėčiui patiks foto dėlionė su šeimos nuotrauka. Tokią dėlionę galima pagaminti kartu su vaiku - reikės tik medinių pagaliukų ir šeimos nuotraukos.

Kaip pagaminti, žiūrėkite čia: Impressyourkids.org

Nuotrauka gali būti ne tik įamžinanti gražiausias akimirkas, bet ir aiškiai pasakanti, kodėl tėtis yra toks mylimas.

Nuotrauka iš čia: Thethirdboob.com

Daug knygų skaitančiam tėčiui patiks skirtukas su nuotrauka.

Nuotrauka iš čia: Marthastewart.com

Atvirukai

Jūsų tėtis turbūt įvertins atviruką-piniginę. :)

Kaip pagaminti tokį atviruką, žiūrėkite čia: Littleleaflane.blogspot.com

Dar viena įdomi mintis - atvirukas su nutrinamais langeliais (visai kaip loterijos bilietas).

Kaip tokį pasigaminti, žiūrėkite čia: Designdazzle.blogspot.com

O galite iš popieriaus išlankstyti marškinius.

Idėja iš čia: Marthastewart.com

Dovanų pakavimas

O jei jau sugalvojote ir nupirkote tėčiui dovaną, supakuokite ją taip pat vyriškai.

Nuotrauka iš čia: Nestingpretty.blogspot.com

Nuotrauka iš čia: Blogs.babble.com

Nuotrauka iš čia: Marthastewart.com

Gražaus šventės laukimo, originalių minčių!

6 komentarai:

  1. Nuostabus įrašas, Viktorija. tiek dėl Eurovizijos pritariu 10000 proc.. O tos dovanų idėjos.... super :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aš savo draugei dariau kalendorių, panašų į jūsų, labai gražiai gavosi!

    AtsakytiPanaikinti