Turbūt visi yra valgę mišrainės su juodos duonos kubeliais. Šį kartą siūlau variaciją šia tema - kai kuriuos produktus pakeičiau, o kai kuriuos paruošiau ne taip, kaip įprasta.
Sudėtis:
3 riekės juodos duonos
Pusė skardinės žirnelių
100 g sūrio „Brinza“
2 kiaušiniai
2-3 šaukštai majonezo
Aliejaus kepimui
Skiltelė česnako
Paruošimas:
Nupjaustyti nuo juodos duonos pluteles, riekes supjaustyti kubeliais ir pakepinti aliejuje. Apkepusius kubelius pabarstyti druska, ant jų užspausti skiltelę česnako ir išmaišyti.
Dubenėlyje šakute išplakti 2 kiaušinius ir keptuvėje su šlakeliu aliejaus iškepti omletą. Atvėsusį omletą supjaustyti smulkiomis juostelėmis ir sudėti į salotinę.
Į salotinę suberti žirnelius, supjaustytą mažais kubeliais Brinzos sūrį. Suberti ir duoną su česnakais, uždėti majonezo ir sumaišyti. Skanaus!
Į salotinę suberti žirnelius, supjaustytą mažais kubeliais Brinzos sūrį. Suberti ir duoną su česnakais, uždėti majonezo ir sumaišyti. Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą