Sudėtis:
Pusė anties krūtinėlės
Sauja žaliųjų lęšių
Sauja raudonųjų lęšių (galima naudoti venos rūšies lęšius - arba raudonuosius, arba žaliuosius)
Svogūnas
1 valg. šaukštas miltų
Druska, pipirai, 3 lauro lapai
Paruošimas:
Anties krūtinėlę šiek tiek apkepinti keptuvėje, po to dėti į puodą, užpilti vandeniu, įberti druskos, pipirų, įdėti lauro lapus ir virti apie 10-15 minučių. Po to į puodą sudėti lęšius ir virti dar apie 15-20 minučių. Svogūną susmulkinti ir pakepinti keptuvėje. Kai svogūnai pagels, į keptuvę įdėti šaukštą miltų ir dar šiek tiek pakepinti. Kai lęšiai gerai išverda, į puodą sudėti kepintus svogūnus su miltais ir dar šiek tiek pavirti. Anties krūtinėlę išimti iš puodo ir supjaustyti norimo dydžio gabalėliais. Į lėkštę dėti keletą anties gabalėlių ir užpilti sriuba. Patiekti su grietine.Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą